Виробництво соняшникової олії

За словами фахівців, свій вибір харків'яни зупинили на виробництві рафінованої соняшникової олії, оскільки саме цей вид масла здатний зберегти всі природні корисні речовини і вітаміни.
Соняшникова олія, представлене ТМ «Золотко», отримують саме за класичним методом, виключаючи застосування хімічних речовин і високих температур, згубних для "живого" масла. Пресовий віджим рослинного масла виробляється з завалених насіння соняшнику одноразовим пресуванням. Одноразове холодне пресування дозволяє отримати соняшникова олія з показниками, що не відрізняються від тих, що знаходяться в самому насіння соняшнику. Відсутність високих температур дозволяє зберегти в первозданному вигляді вітаміни Е і F - найцінніше в рослинному маслі. Застосування фільтрування дозволяє, не змінюючи якості масла, поліпшити його зовнішній вигляд. Процес фільтрування масла відбувається при охолодженні його до температури +6 градусів, так званому "виморожування". Це дозволяє позбутися від природних восків і продукт набуває прозорий бурштиновий колір при незмінному смаку. Тільки після цього масло розливається в пляшки.

На завершальному етапі відбувається остаточний контроль якості: вага, зовнішній вигляд і т.д. Розфасовка в картонні ящики виключає можливі пошкодження на шляху до споживача.
Дослідження, проведені Харківським медичним університетом, підтвердили максимальний вміст вітамінів. Повна сертифікація виробництва і внесення до Реєстру системи УкрСЕПРО не дасть Вам підстав сумніватися в якості продукції «ХАРКІВАГРОСОЮЗ».

Повний цикл виробництва - від селекції та вирощування кращих сучасних сортів соняшнику до доставки товару покупцеві, збереження кращих традицій отримання соняшникової олії і впровадження у виробництво нових технологій і устаткування, дозволив отримувати масло традиційного смаку і високої якості. Саме останнім двома показниками (смак і якість) завжди відводилася головна роль, а постійно зростаючий попит на нашу продукцію лише підтверджує вищесказане.

Також ЧФ Харківагросоюз пропонує купити пет пляшку і пет пробку власного виробництва